Suomeksi

YLEISTÄ

Valitettavasti sivusto on pääosin "toiseksi Hawaii'laiseksi", koska uskon, että sitä tällaisesta musiikista kiinnostuneet taitavat enkä jaksa kaikkea kahteen kertaan kirjoittaa. Tähän lisään lähinnä Suomea koskevaa asiaa.
 
ESIINTYMINEN
Jos olet kiinnostunut saamaan minut soittamaan, ota yhteyttä yhteyslomakkeella Contact-osiossa. Soitan juhlissa,tilaisuuksissa tai tapahtumissa, taustamusiikkia tai konsertinkin. Mieluiten esiinnyn pienissä tilaisuuksissa, joissa ei tarvita äänentoistoa. Mahdollisuus on kuitenkin myös soittaa vahvistettuna, joten kuuluvuus tms. ei ole este.
Korvaus soitosta sovitaan periaatteella, että tämä on harrastus: suuria en ole vailla, jos sitäkään. Esiintymismahdollisuus silloin tällöin on tärkeintä.
 
OPETUS
Kiinnostuneet voivat ottaa myös yhteyttä opetuksen tiimoilta. Voin antaa tunteja Iisalmen ympäristöön tai Skypen kautta minne vain. Tärkeintä on kiinnostus tämän tyyliseen musiikkiin. Nuorempana olen opettanut klassista kitaransoittoa aloittelijoille. Nyt olisi mukava viedä tätä musaa muillekin.
Myös Workshop-tyylinen juttu on mahdollista sovitusta teemasta.
 
 
 
OTA REILUSTI YHTEYTTÄ!